Mozzart bonus

Ljubitelji slot igara mogu se informisati o novoj Mozzart bonus ponudi i osvojiti 35.000.000 RSD*. Detaljniji pregled ove ponude korisnici mogu pronaći u tekstu koji sledi.

Mozzartbet online slot

*18+. NAJVEĆA DŽEKPOT DOMINAZZIJA do sada donosti ti oko 300 dnevnih džekpotova ukupne vrednosti 500.000 dinara. Vrti slotove iz ponude u periodu od 31.12. do 30.1. jer nagradni fond Božićne Dominazzije iznosi rekordnih 35 MILIONA RSD. Prava i uslovi korišćenja se važe. 

Mozzart bonus ponuda

Igrači koji otvore ili već imaju nalog na Mozzartbet.rs sajtu imaju pravo da učestvuju u trci za bonus DOMINAZZIJA DONOSI 35.000.000 RSD*. Takođe, da bi bili u mogućnosti da iskoriste bonus, korisnici moraju da ispoštuju pravila koja će pronaći u daljem tekstu ili na sajtu ovog operatera.

DŽEKPOT DOMINAZZIJA donosi 300 dnevnih nagrada u vrednosti od 500.000 dinara. Igranje slotova u periodu od 31.12. do 30.01. je u Božićnom fondu od 35 Miliona RSD. Tokom Dominazzije će biti ispaljeno ukupno 10 velikih džekpotova:

 • 31. 12. 2022. – 2x po 500.000 dinara
 • 1. 1. 2023. – 3x po 1.000.000 dinara
 • 7. 1. 2023. – 3x po 1.000.000 dinara
 • 14. 1. 2023. – 2x od po 500.000 dinara

*Da bi osvojio jednu od glavnih nagrada, potrebno je da igrač u periodu od 1. 1 do 30. 1. svakodnevno igra igre iz promocije (ima makar jedan spin dnevno)

Mozzart PromocijaDetalji o Bonusu
Mozzart Bonus:DOMINAZZIJA DONOSI 35.000.000 RSD*
Glavne odredbe i uslovi:18+, igrači iz Srbije
Minimalne opklade:Ne postoji uslov za minimalan ulog
Mozzart bonus kod:

*18+. NAJVEĆA DŽEKPOT DOMINAZZIJA do sada donosti ti oko 300 dnevnih džekpotova ukupne vrednosti 500.000 dinara. Vrti slotove iz ponude u periodu od 31.12. do 30.1. jer nagradni fond Božićne Dominazzije iznosi rekordnih 35 MILIONA RSD. Prava i uslovi korišćenja se važe. .

Mozzart bonus uslovi i odredbe

U nastavku, igrači mogu pročitati najbitnije odredbe i uslove vezane za ostvarivanje dobitaka koje Mozzart promocija nudi.

 • Igrači koji već imaju ili otvore nalog po prvi put mogu se kvalifikovati za bonus.
 • Korisnici moraju igrati u periodu od 1. 1 do 30. 1. svakodnevno igre iz promocije (ima makar jedan spin dnevno).
 • Ponuda važi isključivo za punoletna lica.
 •  Ne postoji uslov za minimalan ulog.

Preostale uslove i odredbe korisnici mogu pronaći na sajtu operatera. U narednom poglavlju, govorićemo o registraciji i Mozzartbet login proceduri.

Pored aktuelne ponude Mozzartbet je spremio jos jedno iznenađenje!

Proveri račun svakog Ponedeljka i novo iznenađenje te čeka! Bonus koji dobiješ putem Happy Monday Bonusa se ne može naplatiti već samo koristiti za igru na sajtu ili aplikaciji. Fenomenalna stvar je sto igrači sami odlučuju da bonus žele da koriste za slađenje ili za slotove a može se čak i podeliti na oba ili iskoristiti u celosti.

18+. Bonus sredstva koja se dobijaju putem Happy Monday Bonusa se ne mogu povlačiti, odnosno isplatiti sa naloga bez igre. Sredstva se mogu koristiti samo za igru na sajtu-aplikaciji. Prava i uslovi korišćenja se važe. Full T&Cs

*Za više informacija o samom bonusu i promociji, posetite sajt operatera.

Proces registracije

Otvaranje naloga na sajtu ovog operatera jedan je od prvih koraka ka ostvarivanju Mozzart bonus ponude. S tim u vezi, korisici se mogu informisati o načinu registracije čiji koraci se nalaze u listi prikazanoj ispod.

 1. Posetite Mozzartbet.rs sajt i odaberite dugme „Registruj se.”
 2. Ukucajte svoje korisničko ime kao i mejl adresu i šifru.
 3. Unesite puno ime i prezime sa datumom rođenja.
 4. Prihvatite uslove i odredbe korišćenja uz ponudu o primanju informacija o promocijama za slučaj da to želite.
 5. Kliknite na dugme „Otvori nalog.”

Nakon registrovanja, igrači moraju da obave Mozzartbet login proceduru tako što će u polje za korisničko ime i šifru ukucati potrebne podatke i pritisnuti dugme „OK”.

Mozzart Registracija

Mozzartbet ponuda igara

Klikom na dugme „Slot igre” na vrhu Mozzartbet.rs stranice, korisnicima je omogućen pristup svim igrama koje se nalaze na sajtu. Naravno, ovaj brend se odlikuje mnoštvom raznovrsnih igara koje ima u svojoj ponudi.

Pre svega, igre su podeljene na kategorije kao što su video slotovi, stone igre, slot i druge. Neke od najpoznatijih igara su Mozzart Hot 40, Golden Crown, Fire Hot 40 i još mnoge.

Mozzart Slot Igre

Mozzart uživo igre

U okviru slot sekcije nalazi se i podsekcija sa Mozzart uživo igrama. Igrači mogu pristupiti ovoj podsekciji klikom na dugme igre uživo. Igre uživo podrazumevaju nadmetanje sa krupijeom kao i sa drugim igračima.

Ova podsekcija takođe sadrži veliki broj popularnih igara, kao što su rulet, blekdžek, bakara i različitie verzije istih.

Mozzartbet aplikacija

S obirom na činjenicu da igrači provode sve više vremena koristeći mobilne telefone, ovaj brend svojim korisnicima nudi i aplikaciju. Mozzartbet aplikacija može se koristiti na mobilnim i tablet uređajima i dostupna je za Android i iOS platforme.

Na zvaničnom sajtu ovog brenda nalazi se aplikacija koju igrači mogu preuzeti u bilo kom trenutku. Važno je pomenuti da ova aplikacija nudi igračima pristup svim opcijama koje su inače dostupne na desktop sajtu operatera.

Mozzartbet opcije za uplatu

Posle registrovanja i obavljanja Mozzartbet login procedure, igrači su u obavezi da uplate svoj depozit kako bi ostvarili pravo na igru i učestvovanje u trci za određene bonuse. Uzimajući ovo u obzir, u nastavku se nalazi lista koja sadrži opcije za uplatu depozita.

 • Putem tekućeg računa u banci ili pošti
 • PaySpot
 • Platne kartice (Visa, Maestro, Mastercard, Dina)

Korisnička podrška

Igrači ponekad mogu imati izvesnih problema sa korišćenjem usluga ovog brenda. Takođe, neka od uputstava mogu biti nejasna za igrače i zahtevati dodatno objašnjenje.

Znajući da postoji šansa za gore pomenute situacije, ovaj operater omogućio je igračima pristup korisničkoj podršci u bilo koje doba dana i noći. Lista koja sledi prikazuje moguće opcije za kontakt sa ovim brendom.

Mozzartbet zaključak

Mozzart je jedan od najpoznatijih i najrasprostranjenijih operatera na našem području. Svoju popularnost stekao je raznim Mozzart uživo i slot igrama koje korisnici mogu igrati i za ostvarivanje nekih od Mozzart promocija.

Pored toga, Mozzartbet aplikacija za mobilne telefone nudi korisnicima kompletan doživljaj zbog toga što poseduje sve opcije koje se nalaze i na desktop sajtu. Između ostalog, ovaj brend poseduje najpopularnije metode za uplatu depozita. Takođe, igrači mogu stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom ovog operatera i dobiti pomoć u vezi sa bilo kojim problemom na sajtu.

Ukoliko vam se dopala naša recenzija, pročitajte i Circus – bonus dobrodošlice ili MaxBet – Bonus.

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj