Mozzart bonus

Ljubitelji slot igara mogu se informisati o novoj Mozzart bonus ponudi i osvojiti do 400.000 RSD* na Mozzart džekpot igrama. Detaljniji pregled ove ponude korisnici mogu pronaći u tekstu koji sledi.

Mozzart Bonus

*18+. Maksimalni dobitak: Dijamantski: oko 15.000.000 RSD; Platinum: oko 1.500.000 RSD; Zlatni: 300.000 do 400.000 RSD; Srebrni: 40.000 do 50.000 RSD; Bronzani: 2.500 do 3.500 RSD. Minimalni depoziti: Bronzani- 10 RSD, Srebrni- 20 RSD, Zlatni- 50 RSD, Platinum- 50 RSD, Dijamantski- 50RSD. Uslovi koriscenja vaze.

Mozzart bonus ponuda

Igrači koji otvore ili već imaju nalog na Mozzartbet.rs sajtu imaju pravo da učestvuju u trci za bonus Mozzart džekpotovi – do 400.000 RSD*. Takođe, da bi bili u mogućnosti da iskoriste bonus, korisnici moraju da igraju bilo koju od slot igara na sajtu ovog operatera. Džekpotovi se sastoje iz više nivoa: bronzani, srebrni, zlatni, platinum i dijamantski.

Svaki od džekpotova podrazumeva određeni iznos dobitka kao i minimalni bet. Na primer, najmanja oplakada za potencijalno osvajanje bronzanog džekpota od 2.500 do 3.500 RSD iznosi 10 dinara. Kod srebrnog džekpota, mogući dobitak iznosi 40.000 do 50.000 RSD sa minimalnom opkladom od 20 dinara. Više podataka o Mozzart bonus ponudi za slot igre igrači mogu pronaći u tabeli ispod teksta.

Mozzart PromocijaDetalji o Bonusu
Mozzart Bonus:Mozzart džekpotovi – do 400.000 RSD*
Glavne odredbe i uslovi:18+, igrači iz Srbije
Minimalne opklade:10 dinara za bronzani džekpot 20 dinara za srebrni džekpot 50 dinara za zlatni džekpot 50 dinara za platinum džekpot 50 dinara za dijamantski džekpot
Mozzart bonus kod:

*18+. Maksimalni dobitak: Dijamantski: oko 15.000.000 RSD; Platinum: oko 1.500.000 RSD; Zlatni: 300.000 do 400.000 RSD; Srebrni: 40.000 do 50.000 RSD; Bronzani: 2.500 do 3.500 RSD. Minimalni depoziti: Bronzani- 10 RSD, Srebrni- 20 RSD, Zlatni- 50 RSD, Platinum- 50 RSD, Dijamantski- 50RSD. Uslovi koriscenja vaze.

Zlatni džekpot obavezuje igrače da se opklade sa minimum 50 dinara nakon čega mogu osvojiti 300.000 do 400.000 RSD. Minimalni bet za platinum i dijamantski džekpot je takođe 50 dinara, s tim što dobitak je potencijalni dobitak za platinum džekpot oko 1.500.000 RSD dok iznos dijamantskog džekpota može biti i oko 15.000.000 RSD.

Mozzart bonus uslovi i odredbe

U nastavku, igrači mogu pročitati najbitnije odredbe i uslove vezane za ostvarivanje dobitaka koje Mozzart promocija nudi.

 • Igrači koji već imaju ili otvore nalog po prvi put mogu se kvalifikovati za bonus.
 • Korisnici moraju igrati neku od slot igara na sajtu ovog brenda.
 • Ponuda važi isključivo za punoletna lica.
 • Džekpot može pasti bilo kada u toku igranja slot igara.
 • Uživo i instant igre nisu uključene za ostvarivanje bonusa.

Preostale uslove i odredbe korisnici mogu pronaći na sajtu operatera. U narednom poglavlju, govorićemo o registraciji i Mozzartbet login proceduri.

Mundijal je krenuo! Vreme je za nova iznenađenja uz najbolje igrače sveta. Mozzart je za tebe spremio veličanstvene nagrade dostojne velikog mundijala.

Naplati najveći promašaj - 11 x 50.000 Svaki dan
18+. Tiket treba biti uplaćen u toku trajanja takmičarskog dana i da se na njemu nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu mora imati bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno najmanje četiri para, uz minimalnu uplatu od 50 dinara.Promaši 1 par, nalaziš se u prvih 11 sa najvećom ukupnom kvotom na tiketu (ne računajući promašen par) i osvojićeš 50.000 dinara. Full T&Cs

Proces registracije

Otvaranje naloga na sajtu ovog operatera jedan je od prvih koraka ka ostvarivanju Mozzart bonus ponude. S tim u vezi, korisici se mogu informisati o načinu registracije čiji koraci se nalaze u listi prikazanoj ispod.

 1. Posetite Mozzartbet.rs sajt i odaberite dugme „Registruj se.”
 2. Ukucajte svoje korisničko ime kao i mejl adresu i šifru.
 3. Unesite puno ime i prezime sa datumom rođenja.
 4. Prihvatite uslove i odredbe korišćenja uz ponudu o primanju informacija o promocijama za slučaj da to želite.
 5. Kliknite na dugme „Otvori nalog.”

Nakon registrovanja, igrači moraju da obave Mozzartbet login proceduru tako što će u polje za korisničko ime i šifru ukucati potrebne podatke i pritisnuti dugme „OK”.

Mozzart Registracija

Mozzartbet ponuda igara

Klikom na dugme „Slot igre” na vrhu Mozzartbet.rs stranice, korisnicima je omogućen pristup svim igrama koje se nalaze na sajtu. Naravno, ovaj brend se odlikuje mnoštvom raznovrsnih igara koje ima u svojoj ponudi.

Pre svega, igre su podeljene na kategorije kao što su video slotovi, stone igre, slot i druge. Neke od najpoznatijih igara su Mozzart Hot 40, Golden Crown, Fire Hot 40 i još mnoge.

Mozzart Slot Igre

Mozzart uživo igre

U okviru slot sekcije nalazi se i podsekcija sa Mozzart uživo igrama. Igrači mogu pristupiti ovoj podsekciji klikom na dugme igre uživo. Igre uživo podrazumevaju nadmetanje sa krupijeom kao i sa drugim igračima.

Ova podsekcija takođe sadrži veliki broj popularnih igara, kao što su rulet, blekdžek, bakara i različitie verzije istih.

Mozzartbet aplikacija

S obirom na činjenicu da igrači provode sve više vremena koristeći mobilne telefone, ovaj brend svojim korisnicima nudi i aplikaciju. Mozzartbet aplikacija može se koristiti na mobilnim i tablet uređajima i dostupna je za Android i iOS platforme.

Na zvaničnom sajtu ovog brenda nalazi se aplikacija koju igrači mogu preuzeti u bilo kom trenutku. Važno je pomenuti da ova aplikacija nudi igračima pristup svim opcijama koje su inače dostupne na desktop sajtu operatera.

Mozzartbet opcije za uplatu

Posle registrovanja i obavljanja Mozzartbet login procedure, igrači su u obavezi da uplate svoj depozit kako bi ostvarili pravo na igru i učestvovanje u trci za određene bonuse. Uzimajući ovo u obzir, u nastavku se nalazi lista koja sadrži opcije za uplatu depozita.

 • Putem tekućeg računa u banci ili pošti
 • PaySpot
 • Platne kartice (Visa, Maestro, Mastercard, Dina)

Korisnička podrška

Igrači ponekad mogu imati izvesnih problema sa korišćenjem usluga ovog brenda. Takođe, neka od uputstava mogu biti nejasna za igrače i zahtevati dodatno objašnjenje.

Znajući da postoji šansa za gore pomenute situacije, ovaj operater omogućio je igračima pristup korisničkoj podršci u bilo koje doba dana i noći. Lista koja sledi prikazuje moguće opcije za kontakt sa ovim brendom.

Mozzartbet zaključak

Mozzart je jedan od najpoznatijih i najrasprostranjenijih operatera na našem području. Svoju popularnost stekao je raznim Mozzart uživo i slot igrama koje korisnici mogu igrati i za ostvarivanje nekih od Mozzart promocija.

Pored toga, Mozzartbet aplikacija za mobilne telefone nudi korisnicima kompletan doživljaj zbog toga što poseduje sve opcije koje se nalaze i na desktop sajtu. Između ostalog, ovaj brend poseduje najpopularnije metode za uplatu depozita. Takođe, igrači mogu stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom ovog operatera i dobiti pomoć u vezi sa bilo kojim problemom na sajtu.

Ukoliko vam se dopala naša recenzija, pročitajte i Circus – bonus dobrodošlice ili MaxBet – Bonus.

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj