MaxBet

10 dana besplatne igre!

18+|"Paket dobrodošlice" za nove igrače od 16. avgusta. 10 dnevnih Freebet bonusa zavisno od depozita. Registarcija, verifikacija, prvi depozit obavezni. Min. depozit 500 RSD. Dnevni FB bonusi do 5.000 dinara, automatski. Opšti uslovi MaxBet kladionice se primenjuju.

MaxBet Bonus

Nova MaxBet ponuda je stigla i bonus dobrodošlice te pozdravlja 10 dana besplatne igre! ali i jos jedno iznenadjenje – paket dobrodošlice sadrži Freebet bonus i poklon spinove. 

MaxBet Bonus ponuda; 10 dana besplatne igre, registruj se, uplati depozit i osvoji

*Za sve detalje pogledati pravila i uslove promocije.

🎁 MaxBet Bonus Dobrodoslice

MaxBet promocija za nove korisnike vam omgućava da odigrate prvi tiket i ostvarite bonus Potrebno je samo otići na MaxBet login i popuniti prijavu za registraciju. Nakon uspešno obavljenog prvog koraka, 10 dana besplatne igre! je na korak od vas.

MaxBet kladionicaDetalji ponude
Bonus za nove igrače10 dana besplatne igre!
MaxBet Free Spinovi/
Pravila i uslovi promocijeNovi korisnici, 18+
Minimalni depozit500 RSD
Maxbet bonus kodAktivirajte svoj bonus

📝 Pravila i uslovi promocije

Ova MaxBet promocija podrazumeva određene uslove koje igrači moraju da prate. Smatramo da je najbolje pomenuti neke veoma važne stavke vezane za promociju kako biste znali šta tačno treba činiti nakon što se prijavite na ovoj platformi. Tako će vam put do bonusa biti širom otvoren.

 • Promocija je važeća samo za sve novoregistrovane igrače na sajtu.
 • Povrat uloga se vrši automatski u Freebet sredstvima, na Freebet nalog igrača.
 • Freebet sredstva igrač može iskoristiti kao ulog za sportsko klađenje ili slot igre i nije moguće tražiti direktnu isplatu.
 • Maksimalna vrednost dnevnog Freebet bonusa je 5.000 dinara.

Za pune uslove bonusa kao i vise informacija o samom operateru, molimo vas da posetite MaxBet stranicu.

🔐 MaxBet Registracija

Kako biste ostvarili prvi korak i došli do svog inicijalnog bonusa, potrebno je da se registrujete na platformi. A to možete učiniti ovako:

 1. Posetite MaxBet online sajt.
 2. Pritisnite dugme na kome piše Registracija.
 3. Unesite svoje ime, prezime, imejl adresu, i lozinku.
 4. Prihvatite opšte uslove korišćenja.
 5. Klikni Sačuvaj kako bi finalizirali registraciju.

Nakon uspešne Maxbet registracije, potrebno je da verifikujete svoj nalog tako što ćete priložiti kopiju nekog svog zvaničnog dokumenta sa slikom.

MaxBet registracija

⚽️ MaxBet Sport

MaxBet kladionica vam nudi veliki broj sportova za klađenje. Pored nekih osnovnih i popularnijih sportova, kao što su fudbal, košarka, tenis, i odbojka, možete se kladiti i na neke manje popularne stvari. Sportovi koji nisu toliko popularnu mogu biti jednako zanimljivi, pogotovo ako ste u mogućnosti da prepoznate dobru priliku. Ovakvu priliku vam nudi i kladionica bet365 sa svojom raznovrsnom ponudom.

Otvorite MaxBet sport sekciju nakon što se ulogujete u vaš nalog i sastavite tiket sa lakoćom. Potrebno je samo nekoliko strateški raspoređenih klikova na pravim mestima kako biste napravili vašu kombinaciju.

MaxBet sport

📲 MaxBet Live

Uživo klađenje, ili MaxBet live kako većina korisnika voli da ga zove, vam pruža mogućnost da se kladite na utakice i događaje koji su još uvek u toku. To znači da nakon što budete prepoznali dobru priliku, možete brzo da stavite opkladu zavisno od situacije na terenu.

Da biste mogli da vidite sve trenutno dostupne mečeve, uđite na MaxBet online platformu, izaberite Live klađenje i procenite na koji meč biste mogli da stavite opkladu i kada.

💻 Live Stream

Putem MaxBet online platforme možete pristupiti i različitim streamovima i tako pratite sve svoje utakmice na koje ste se kladili. Ponekad je stvarno teško naći upravu tu utakmicu koja je vama važna na televiziji. Zato je uvek bolje kada imate sve na jednom mestu i pristup svim mogućim događajima koji se, bukvalno, odigravaju širom sveta.

📱 MaxBet Aplikacija

MaxBet aplikacija vam pruža dodatno olakšanje prilikom korišćenja svih usluga koje ovaj operater pruža. Pored toga što možete da se kladite putem aplikacije, takođe možete da vršite uplate i isplate, gledate statistiku, kao i da ostvarite svoj MaxBet bonus.

MaxBet aplikacija je dostupna svim Android i iOS korsnicima. Android aplikaciju možete skinuti na samom sajtu dok aplikaciju za svoje Apple uređaje možete naći i na App Store-u.

💵 Način uplate

Iako uplatu možete ostvariti na svim platnim mestima gde se nalaze kladionice, olakšavajuća mogućnost vam je i to što isto možete učiniti i putem sajta kao i aplikacije.

Dostupne opcije za plaćanje uključuju:

 • Platne kartice (Visa, Mastercard)
 • Tekući račun
 • iPay vaučer
 • Payspot lokacije
 • AltaPay lokacije.

☎️ Maxbet Kontakt

Radno vreme korisničke podrške traje od 00 do 24h. Tako da u svakom trenutku možete da ih kontaktirate i rešite bilo koji problem koji imate. Da li je to vezano za MaxBet bonus, login problemi, ili bilo šta slično, njihovi operateri su uvek tu za vas.

Možete stupiti u kontakt tako što ćete koristiti:

⭐️ MaxBet Bonus Utisci

MaxBet kladionica je jedna od pouzdanijih na ovim prostorima. Time što ćete postati njihov korisnik ostvarujete mogućnost da koristite razne pogodnosti koje vam oni pružaju. Pre svega MaxBet sport sekcija se sastoji od više nego dovoljno sportova za klađenje. MaxBet promocija za nove korisnike je fantastična i pruža novim igračima mogućnost da se još više zabave. A da ne pominjemo njihovu Live sekciju koja nudi klađenje uživo kao i razne streamove.

Sve u svemu, ako ste zainteresovani da pristupite bonusima dobrodoslice i ostalim promocijama i koristite njihove online usluge, potrebna je MaxBet registracija koji vam neće oduzeti ni tračak vašeg vremena.

Takođe, pročitajte naš članak o Circus bonus ponudi i Superbet bonusu.

Za više informacija o drugim brendovima pročitajte Meridian Slot Promocije ili Rizk Recenzija.

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj