Circus

100% bonus do 10.000 RSD

T&Cs: 18+. Minimalni depozit 500 RSD. Maksimalni dobitak 10 000 RSD. Kako biste osvojili bonus, morate da se registrujete; Bonus se može pretvoriti u pravi novac ukoliko dobijeni bonus novac “odigrate” određeni broj puta. Odigravanje je broj puta koji treba uložiti ili odigrati iznos bonusa; Vrednost odigravanja ima koeficijent od 100% za Slot igre što je 30 odigravanja, 33% za RNG igre što je 90 odigravanja, i 100% za blekdžek (30 odigravanja).

Circus Bonus Dobrodošlice

Circus bonus dobrodošlice očekuje sve nove korisnike koji ispune odgovarajuće uslove. Ova fantastična Circusbet ponuda vam može doneti 100% bonus do 10.000 RSD nakon prvog depozita. U našoj recenziji ćete saznati kako da je osvojite.

Circus Bonus Dobrodošlice

T&Cs: 18+. Minimalni depozit 500 RSD. Maksimalni dobitak 10 000 RSD. Pravila i uslovi koriscenja se vaze.

🎁 Circus bonus dobrodošlice: Detalji

Bonusi dobrodošlice su uobičajena pojava na sajtovima za klađenje. A Circus je naravno spremio posebnu ponudu za sve svoje nove korisnike koji ispunjavaju odgovarajuće uslove. Da vidimo šta sve ova Circusbet ponuda podrazumeva.

Bonus ponudaDetalji
Circus bonus dobrodošlice100% bonus do 10.000 RSD
(Opšte odredbe i uslovi važe)
Glavni usloviNovi korisnici, 18+
Minimalna prva uplata500 RSD
Maksimalni bonus10.000 RSD
Circus promotivni kodAktivirajte svoj bonus

Circus sportski bonus:Osvoji ponudu dobrodošlice do 5.000 RSD!
Circus promotivni kod za sportski bonus:Aktivirajte svoj bonus

Uslovi bonus za slotove: T&Cs: 18+. Minimalni depozit 500 RSD. Maksimalni dobitak 10 000 RSD. Kako biste osvojili bonus, morate da se registrujete; Bonus se može pretvoriti u pravi novac ukoliko dobijeni bonus novac “odigrate” određeni broj puta. Odigravanje je broj puta koji treba uložiti ili odigrati iznos bonusa; Vrednost odigravanja ima koeficijent od 100% za Slot igre što je 30 odigravanja, 33% za RNG igre što je 90 odigravanja, i 100% za blekdžek (30 odigravanja).

Uslovi bonusa za sport: 18+. Ponuda važi samo za prvi depozit, jednom koristiti. Ne kombinuje se s drugim ponudama za prvi depozit. Otključavanje Freebeta: uložiti 500 RSD na kvotu >3.50. Otkazane/opklade <3.50 ne računaju se. Cash Out opklade se ne računaju, osim ako se ne proda pun iznos uloga. Samo opklade sa pravim novcem računaju se za otključavanje. Samo singl i multi opklade se računaju, sistemske ne. Više informacija u "Pravila priređivanja".

✅ Uslovi promocije

Kao što možete videti, Circus bonus dobrodošlice je odličan način da se upoznate sa operaterom kada se registrujete. Međutim, bonus će biti vaš jedino ukoliko ispunite sve odgovarajuće uslove. Naravno, na zvaničnom Circus sajtu ćete pronaći sve neophodne informacije, pa ga posetite kako biste se upoznali sa svim bitnim detaljima.

Evo nekih uslova koje bi trebalo da uzmete u obzir.

 • Ova Circusbet ponuda je namenjena isključivo novim korisnicima koji imaju 18 ili više godina;
 • Kako biste osvojili bonus, morate da se registrujete;
 • Takođe, morate da izvršite minimalnu uplatu od 500 RSD;
 • Bonus se može pretvoriti u pravi novac ukoliko dobijeni bonus novac “odigrate” određeni broj puta. Odigravanje je broj puta koji treba uložiti ili odigrati iznos bonusa;
 • Vrednost odigravanja ima koeficijent od 100% za Slot igre što je 30 odigravanja, 33% za RNG igre što je 90 odigravanja, i 100% za blekdžek (30 odigravanja).

🔐 Registracija: Kako da otvorite Circus nalog

Ukoliko vas zanima kako izgleda registracija na ovom sajtu, objasnili smo šta je sve potrebno uraditi.

 1. Prvo, odite na zvanični Circus sajt i kliknite prvo “Prijava”, a potom “Registruj se”;
 2. Odaberite titulu i unesite svoje ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, mesto rođenja i JMBG;
 3. Potom unesite korisničko ime koje biste želeli da koristite i lozinku;
 4. Nakon toga, unesite ulicu i broj, poštanski broj, grad, zemlju, imejl adresu i broj mobilnog;
 5. Na kraju, unesite promotivni kod ukoliko ga imate, štiklirajte da potvrdite da imate više od 18 godina i da prihvatate sva pravila i uslove. Zatim kliknite “Potvrdite” kako bi registracija bila gotova;
Circus Registracija

Circus Turniri za Slotove

Ukoliko volite slotove, obradovace vas vest da Circus pored toga sto ima i slot bonus u ponudi ima i slots turnire. Ukoliko ste registrovani korisnik, mozete ucestvovati u dnevnim ili vikend turnirima. Svaki od ovih turnira ima vreme trajanja i fiksni nagradni fond.

Kao i za bilo koju drugu promociju, turniri podlezu odredjenim uslovima i pravilima, pa vam savetujemo da ih detaljno procitate na sajtu operatera. Od nekih uslova za ucestvovanje izdvajamo sledece:

 • Igraci koji su registrovani i koje se prijave do odredjenog vremena za turnir, ostvaruju pravo za ucesce
 • Svaki ucesnik dobija 1000 kredita
 • Vreme trajanja turnira je 10 minuta
 • Ukoliko igraci ostvare bonus, on ce biti dodat na nalog nakon zavrsetka turnira
 • Pravila i opste odredbe vaze.

🎰 Circusbet igre

Pretpostavljamo da vas interesuje koje Circus igre vas očekuju. Na sreću, mi smo uradili svoj domaći i proverili. Na sajtu ovog operatera ćete naći sledeće kategorije igara:

 • Video Poker;
 • Blekdžek;
 • Rulet;
 • Slot igre.

Slotovi su svakako najpopularnije igre, pa smo pogledali čega sve tu ima u ponudi. Kao što smo i očekivali, našli smo mnoštvo slot igrica najpoznatijih proizvođača. Starburst, Age of Conquest, Reel Spinner, Pistoleras i mnogi drugi popularni naslovi vas ovde očekuju. Zanimljiv izvor igara nude i operateri kao što su bet365 i Mozzartbet.

Circus kazino igre

💻 Circus igre uživo

Ukoliko želite da probate Circusbet uživo, dočekaće vas profesionalni i predusretljivi krupijei. Zauzmite svoje mesto za nekim od dostupnih stolova i probajte neke od igara. Bilo da ste za računarom, mobilnim telefonom ili tabletom, HD prenos će učinit da se osećate kao u pravom okruženju.

Dostupne Circus igre uživo:

 • Rulet;
 • Blekdžek;
 • Poker;
 • Bakara;

📲 Circus mobilna aplikacija

Circus svojim korisnicima nudi aplikaciju za Android operativni sistem. Aplikacija omogucava korisnicama brz pristup nalogu i svim sadrzajima na platformi, poput igara, slotova, bonusa i slicno. Ukoliko zelite da preuzmete aplikaciju, to mozete uciniti na sajtu Circusbet.

Takodje, sve ono što je dostupno na sajtu se može naći i u mobilnom pretraživaču budući da je sajt optimizovan za mobilne uređeje. Naravno, i Circus bonus dobrodošlice se može osvojiti na mobilnom (ukoliko se ispune svi uslovi naravno).

💳 Dostupne metode plaćanja

Imajući u vidu da trenutni Circus bonus dobrodošlice podrazumeva uplatu određenog minimalnog iznosa, sigurno vas zanima koje su dostupne metode plaćanja u opticaju.

Prvo, uplatu možete izvršiti u nekom od partnerskih slot klubova koji se nalaze širom zemlje. Za više informacija o njima, bacite pogled na spisak svih slot klubova koji ćete naći na zvaničnom  sajtu operatera.

Dalje, ukoliko imate platnu karticu (Visa, MasterCard, Maestro) koja je izdata od bilo koje banke u Republici Srbiji, možete je iskoristiti da uplatite sredstva na svoj nalog. Takođe, uplati možete izvršiti i preko bankovnog transfera u pošti, banci, ili preko e-bankinga.

Što se tiče isplata, u opticaju je samo jedna opcija, a to je bankovni transfer. Imajte u vidu da je obično potrebno između jednog i tri dana da isplata legne na vaš račun.

📞 Korisnička podrška

Ukoliko vam zatreba pomoć, dobićete je tako što ćete kliknuti na crno “Čet” dugme koje se nalazi u donjem levom uglu ekrana. Unesite svoje ime i imejl adresu i opišite problem sa kojim se suočavate. Nakon što pritisnete “Započni čet” agent korisničke podrške će vas kontaktirati i pružiti pomoć.

Savetujemo vam da bacite pogled na stranicu “Pomoć” pošto ćete tu naći odgovore na neka često postavljena pitanja.

💡 Circus bonus dobrodošlice: Zaključak

Ukoliko volite da igrate igre, bacite pogled na sajt Circusbet-a da vidite šta sve ovaj operater ima da ponudi. Dočekaće vas Circus bonus dobrodošlice koji možete osvojiti nakon što ispunite sve uslove.

Jedino što Circusbet-u nedostaje je mobilna aplikacija, tako da se nadamo da ćemo imati prilike da je isprobamo uskoro. Ali moramo da napomenemo da je sav sadržaj koji ćete naći na sajtu dostupan i u mobilnom pretraživaču, tako da se nedostatak aplikacije ne oseća previše.

T&Cs: 18+. Minimalni depozit 500 RSD. Maksimalni dobitak 10 000 RSD. Kako biste osvojili bonus, morate da se registrujete; Bonus se može pretvoriti u pravi novac ukoliko dobijeni bonus novac “odigrate” određeni broj puta. Odigravanje je broj puta koji treba uložiti ili odigrati iznos bonusa; Vrednost odigravanja ima koeficijent od 100% za Slot igre što je 30 odigravanja, 33% za RNG igre što je 90 odigravanja, i 100% za blekdžek (30 odigravanja).
18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj